Разследването на катастрофата, при която загина Милен Цветков се следи

...
Разследването на катастрофата, при която загина Милен Цветков се следи
Коментари Харесай

Иван Гешев: Дано не загубим войната с коронавируса заради българските политици

Разследването на злополуката, при която почина Милен Цветков се следи от цялото общество. Към момента по отношение на причинителя беше взета мярка за неотклонение задържане под стража. Това значи че съдията е приел адекватността на повдигнатото обвиняване – за съзнателно причиняване на гибел. Това сподели в предаването "Неделята " по Нова телевизия основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

Факт е, че тази подготовка на предявеното обвиняване при злополука не се среща постоянно. Но какво, в случай че не предумисъл, е да управляваш мощен джип с висока скорост, при приложимост на композиция от високорискови наркотични субстанции, и да не спреш на червен светофар. Ти или допускаш следствията от дейностите си или се отнасяш към тях с равнодушие, уточни Гешев.

Той означи, че щом майката на арестувания за гибелта на Милен Цветков Кристиан Николов също е задържана, значи има съображение за това.

Не е възможно един родител дълго време да не знае проблемите на сина си, в това число и приложимост на опиати, уточни основният прокурор.

Трябва да е ясно, че мутренските времена свършиха. Хората които още живеят в тях, мислят че могат да вършат работят както си желаят, без да има последици, тъй като родителите им са богати, би трябвало да схванат, че времената са други. Ако не схванат това, ще се сблъскат със закона, акцентира Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

Той разяснява и подхванатите от страната изключителни ограничения поради ковид.

Ако намирам неточност, това е, че страната не сътвори ред за спазването на разпоредбите, които вкара. Затова имаше две крачки напред, един ден без маска, на другия – с маска, съобщи Гешев.

Историята е посочила, че в най-новата ни история не сме губили борба, само че не сме спечелили война с помощта на българските политици. Надявам се тази война още веднъж да не я загубим поради българските политици, добави той.

В отговор на въпрос дали не изпитва злост към политиците, той сподели, че изпитва към тях това, което изпитва всеобщият българин.

Главният прокурор сподели, че страната прави всичко допустимо за връщането на предприемача Васил Божков, против който са повдигнати 11 обвинявания за разнообразни закононарушения, от ОАЕ.

Това, че някой бяга е индикация за чиста съвест. Правим всичко допустимо всички, които се укриват от българското правораздаване, да бъдат открити и върнати, уточни Гешев.

Той дефинира като несериозни изказванията, че прокуратурата е пробвала да отвлеч Божков от ОАЕ. Това е креативно ентусиазъм или е за психиатрия. Как си представяте да изпратя мъж и жена на уважителна възраст, тежко въоръжени, с цивилен полет, да опитат да отвлекат Васил Божков, те да бъдат върнати с цивилен полет, а след това господин Борисов да се тормози и по тази причина да прати аероплан с храни. Това ми звучи като от сферата на фантастиката, извънредно занимателно. Пращаме запитвания за екстрадицията на Васил Божков, само че практиката ни демонстрира, че финансовите закононарушения имат по-малка значителност. Там въпросът ще е и политически, съобщи Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР