Разследването на инцидента със срутената стена на бивше военно поделение

...
Разследването на инцидента със срутената стена на бивше военно поделение
Коментари Харесай

Военната прокуратура пое разследването за срутилата се стена, която уби минувач

Разследването на случая със срутената стена на бивше военно отделение в Хасково, която умъртви минувач, към този момент е поето от Военната прокуратура в Пловдив. Министерството на защитата е било сигнализирано на няколко пъти за рисковата сграда.

Вече е ясна самоличността на починалия мъж.

От Министерството на защитата обявиха, че казармата е с отпаднала нужда от 2001 година Дни преди случая е почнал развой по бракуване на сградния фонд за почистване и обезопасяване на мястото. От община Хасково оказват, че неведнъж са алармирали министерството, че оградата е рискова.
Срути се стена на бивше военно отделение в Хасково, има умрял Стената е паднала поради ентусиазъм напразно
Вчера по време на случая Илия Манолов на 30 метра от мястото, където става сриването. „ Имаше мощен вятър, валеше. Първоначално чух доста мощен удар и си помислих, че е автомобилно произшествие. Имаше завеса от прахуляк и откакто се приближих, видях, че стената е срината”, съобщи той.

По думите му на мястото не е имало нито заграждение, нито предупредителни ленти или знаци. „ Преди време имаше някаква лента, само че тя заставам доста малко и след това всичко беше постарому”, сподели Манолов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР