Републиканското разследване на Байдън е „недостатъчен провал“: Watchdog Report

...
Разследването на Джеймс Комър за предполагаемата корупция на президента Джо
Коментари Харесай

Разследването на Джеймс Комър за предполагаемата корупция на президента Джо Байдън е довело до „осем месеца отвратителен провал“, каза наблюдателна група.

Републиканците настояват от месеци, въпреки че продуцираха, че Байдън е виновен за корупция и търговия с влияние в чужбина. Комър, председателят на комисията по надзор на Камарата на представителите, ръководи обвинението, като постоянно твърди, че е на един звезден свидетел или банково досие от разкриването на ужасяващата истина.

„След месеци на политически трикове, десетки изслушвания, преписани интервюта и бележки, и въпреки часове на Fox, разпространяващи конспиративни теории, Комър и неговият екип на MAGA не успяха да намерят нито едно доказателство, свързващо президента Байдън с някое от техните зловещи обвинения“, проектът за почтеност на Конгреса, който наблюдава републиканските разследвания, в докладът, публикуван в понеделник.

„Всъщност републиканците са били принудени да отстъпват иск след иск.“

Очаква се републиканците да отворят Байдън, за да докажат, че той се е облагодетелствал от сина си Хънтър бизнес отношения в чужбина. Но те все още не са намерили никакви доказателства, че Байдън някога е участвал в работата на Хънтър.

Пълната липса на участие на президента съвпада със свидетелските показания на множество предполагаеми податели на сигнали. Републиканците са чули свидетелски показания от бившия бизнес партньор на Хънтър и бившия сътрудник на Руди Джулиани. Никой от тях не успя да предостави конкретни доказателства, че Байдън е замесен в бизнеса на сина си. Всъщност и Арчър, и Парнас казаха, че нищо не може да бъде по-далеч от истината.

Членът на надзорния орган Джейми Раскин в понеделник също критикува републиканците, че са се насочили към Байдън и че дори са заплашили да затворят правителството заради потенциално разследване за импийчмънт . „Вместо да работят върху законодателство за насърчаване на общото благо или дори просто да поддържат управлението на правителството, републиканците в Камарата на представителите въоръжени с оръжия в офисите си и експлоатират властта и ресурсите на Конгреса, за да промотират развенчани и странни теории на конспирацията за президента Байдън“, каза Раскин в дълга бележка.

Обширното издание от 14 страници, получено от The New Republic, щателно документира всеки един от провалите на разследването на Републиканската партия.

„Можем да съставим очевидна преценка за тяхното разследване : това беше пълен и тотален крах – епичен провал в историята на разследванията на Конгреса“, написа Раскин.

Републиканците няколко пъти казаха, че нямат никакви доказателства за предполагаемите неправомерни действия на Байдън. Но изглежда не им пука наистина. Вместо това те са признали, че наистина искат само президента.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР