Разследване за убийство е започнато след смъртта на 58-годишна жена,

...
Разследване за убийство е започнато след смъртта на 58-годишна жена,
Коментари Харесай

Полицията започва разследване на убийство, след като 58-годишна жена почина, а друга се бори за живота

Разследване за ликвидиране е стартирано след гибелта на 58-годишна жена, а друга е оставена да се бори за живота си в болница

Спешните служби се втурнаха към мястото на случая около жилищен път покрай Брикфийлдс, Уорчестър, нощес след гибелта на 58-годишната жена. Втората жена, на 39 години, също беше открита малко след 20:30 ч. с животозастрашаващи пострадвания и беше откарана незабавно в болница.

Полицията на Западна Мерсия удостовери, че 50-годишен мъж е задържан по съмнение за ликвидиране и опит за ликвидиране и увериха обществеността, че това е изолиран случай.

Свидетели споделиха на Worcester News, че са видели лице, на което се оказва помощ на земята, преди кола за спешна помощ да напусне мястото. Имаше огромен брой полицейски коли, коли за спешна помощ и екип за интензивно лекуване.

Детектив Главен контрольор Лейтън Хардинг от отдела за следствие на убийства сподели: „ Разбирам, че произшествия от такова естество могат да бъдат тревожни, само че бих желаеме да уверим локалната общественост, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР