Разследване за смъртта на 54-годишен мъж, починал в следствие на

...
Разследване за смъртта на 54-годишен мъж, починал в следствие на
Коментари Харесай

Мъж почина в болница след тежък побой

Разследване за гибелта на 54-годишен мъж, умрял в резултат на съзнателно нанесена му телесна щета, се води под управлението на Окръбка прокуратура – Габрово.

От Апелативна прокуратура – Велико Търново прецизират, че досъдебното произвеждане е почнало с разпит на очевидец - полицейски чиновник от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Севлиево. То се води за това, че на 28 май е породена по несъобразителност гибелта на С.П. от село Дамяново община Севлиево, настъпила в МБАЛ " Д-р Стойчо Христов " - Севлиево, в резултат на съзнателно нанесена му на 12 май телесна щета в парцел в село Дамяново.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за аргументите за гибелта и съществуването на причинно-следствена връзка сред нанесената телесна щета и настъпилата по-късно гибел. Установено е, че потърпевшият е бил нагледен от представител на Спешна здравна помощ в горепосоченото здравно заведение директно след нанесеното телесно увреждане. В тази връзка е изискана здравна документи и са разпитани очевидци. Предстои приобщаване на видеофайлове от записи и назначение на техническа експертиза във връзка с тях.

Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура - Габрово.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР