Разследване за хулиганство е започнато в РУ-Кърджали след скандал с

...
Разследване за хулиганство е започнато в РУ-Кърджали след скандал с
Коментари Харесай

19-годишно момиче е в болница след масов бой в Кърджали

Разследване за безчинство е стартирано в РУ-Кърджали след скандал с огромен брой участници в заведение в Кърджали. Това излиза наяве от сводката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Конфликтът зародил малко преди 23 часа в сряда вечерра сред две юношески компании. Словесната експанзия минала в сборичкване, в което по първични данни са взели участие 13 души. Те са си разменили удари, замервали се с чаши, чинии и предмети в заведението. При случая било засегнато в ръката 19-годишно момиче. Тя е отведена до Спешното поделение и след обзор е настанена в болничното заведение в Кърджали.

След подаден сигнал на мястото на произшествието са били изпратени 2 полицейски патрула на РУ-Кърджали, един на Пътна полиция и дежурна оперативна група, която направила оглед.

Шестима участници в хулиганските дейности, от които четирима на 18 година, 19-годишен и 20-годишен са били арестувани в РУ-Кърджали за период до 24 часа.

Работата по случая продължава от проверяващ служител на реда и бранш " Охранителна полиция " в ръководството предвид на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за безчинство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР