Разследване на RAF е в ход, след като самолетът-сестра на

...
Разследване на RAF е в ход, след като самолетът-сестра на
Коментари Харесай

Проучване на RAF, тъй като самолет-сестра на реактивен самолет, използван от Риши Сунак, претърпява „уплаха от взрив“

Разследване на RAF е в ход, откакто самолетът-сестра на ВИП аероплан, употребен постоянно от краля и Риши Сунак, претърпя трагичен „ уплах “ на пистата. Самолетът - Вояджър на RAF - спука гума на колесник, до момента в който летеше по пистата на Невада с към 160 благи в час, претрупан с 80 тона гориво.

Министър-председателят подхваща дълги задгранични пътувания на борда на съвсем еднакъв аероплан - за което Борис Джонсън настоя да похарчи близо £1 милион за пребоядисване в патриотични цветове. Това е един от 14-те Airbus A330 Voyagers, нормално употребявани от военните за зареждане с гориво на други самолети във въздуха.

Но предходната седмица различен аероплан от същия флот - с регистрационен номер единствено с една цифра, друг от VIP самолета - претърпя удар по време на обучение на RAF в Съединени американски щати.

Говорител на Министерството на защитата сподели, че произшествия от този тип са „ доста редки “ и е почнало следствие за това по какъв начин се е случило. Те споделиха: „ Работим с Военновъздушни сили на Съединени американски щати, с цел да забележим д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР