Разследване на ООН разкри, че има ясна и убедителна информация“,

...
Разследване на ООН разкри, че има ясна и убедителна информация“,
Коментари Харесай

Докладът на ООН открива „ясни доказателства“, че сексуалното насилие е било използвано по време на атаките на Хамас срещу Израел на 7 октомври

Разследване на Организация на обединените нации разкри, че има „ ясна и безапелационна информация “, че заложниците са взети по време на офанзивата на Хамас на 7 октомври в Израел е бил подложен на полово принуждение, в това число обезчестяване и групово обезчестяване.

Ръководен от Прамила Патън, специфичен представител на Организация на обединените нации за половото принуждение по време на спорове, екипът на Организация на обединените нации заключи, че има „ рационални учредения да се счита “, че обвързваното с спор полово принуждение е осъществено на минимум три места в Южен Израел. Екипът на Организация на обединените нации разпознава модел на жертви, множеството от които дами, които са открити изцяло или отчасти голи, вързани и убити на голям брой места, което заключава, че „ може да е показателно за някои форми на полово принуждение “.

В отчета се показва, че насилието, което включва и друго „ грубо, нечовешко и унизително отношение “, може да продължава против заложници, към момента държани в плен в линията Газа.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Момче, 4, осиротяло в Израелският въздушен удар е с отнесена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР