Разследване на нейната смърт беше открито на 28 декември в

...
Разследване на нейната смърт беше открито на 28 декември в
Коментари Харесай

Футболистката на отбора на Великобритания Джема Уайзман почина на 33 години: Звезда, която спечели бронз на Световното първенство за глухи заедно със съпругата си, намерена мъртва в гори точно преди Коледа, оставяйки семейството „опустошено“

Разследване на нейната гибел беше намерено на 28 декември в Коронерския съд на Норфолк в окръг Хал, като здравната причина за гибелта беше посочена като " стесняване на структурите на врата ". По-късно чуване е планувано за 29 юли.

Уайзман, която е работила като асистент-учител и боготворена британска легенда Дейвид Бекъм, изоставя „ опустошената “ си брачна половинка Лора - която също е глуха - и тяхната тригодишна щерка Али.

Гема и Лора бяха отдадени една на друга и започнаха да излизат през 2011 година, откакто се срещнаха до момента в който играе футбол. Те подписаха брак на 26 юли 2018 година, като Лора роди щерка им съвсем тъкмо две години по-късно, на 24 юли 2020 г. 

След гибелта й, беше основана страница в GoFundMe и събра 8 100 английски лири - с респект, изсипана в чест на „ положителния и грижлив “ футболист, който защитаваше спорта за хора с увреждания и беше ментор на млади...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР