Разследване на Би Би Си намери несъответствие в положителната проба на Джокович

...
Разследване на Би Би Си намери несъответствие в серийния номер
Коментари Харесай

Разследване на Би Би Си намери несъответствие в серийния номер на положителния тест за Covid-19, който световният номер 1 в тениса Новак Джокович представи пред властите в Австралия в опит да влезе в страната. Джокович обяви, че е дал положителна проба за коронавирус на 16 декември и поради това поиска медицинско изключение да влезе в страната, без да си е поставил ваксина срещу вируса, но в крайна сметка той бе депортиран.
Новак Джокович
Допълнението на системата ще обхваща всички нива от аматьорския футбол, в това число четвърта и пета дивизия при мъжете, както и зоналните и областните първенства в детско-юношеския футбол. В следващите седмици предстоят обучителни семинари с участието на всички представители на областните и зонални съвети на БФС, след което експертни групи ще проведат детайлен инструктаж за клубовете по региони.

Със стартирането на проекта отпада таксата за картотекиране на футболисти и треньори в аматьорския футбол изцяло, като по този начин се реализира обещанието на президента Михайлов за пълна дигитализация и за финансово облекчение на малките клубове от футболната ни екосистема.

Съвсем наскоро Българският футболен съюз завърши и пълната интеграция на вътрешната си система за управление на процесите и документо-оборота на професионалния футбол („БФС Електронно първенство“) с FIFA-ID, FIFA Connect и FIFA Clearing House. Това улеснява клубовете в обмена на данни и поддържането на актуална и пълна информация в международната трансферна система. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР