Разследване, което да изясни как председателят на НАП Румен Спецов

...
Разследване, което да изясни как председателят на НАП Румен Спецов
Коментари Харесай

ГЕРБ с обвинения към Бойко Рашков и Румен Спецов

Разследване, което да обясни по какъв начин ръководителят на Национална агенция за приходите Румен Спецов е продал компанията си, която е имала над милион и половина лв. отговорности към бюджета, за това упорстват още веднъж от ГЕРБ. От партията упрекнаха Бойко Рашков, че от поста, който заема, работи за преизбирането на президента Румен Радев за втори мандат.

ГЕРБ дадоха конференция в село Ялботина, община Драгоман, от мястото, на което е адресната регистрация на купувача на компанията на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов. През април те демонстрираха в обществените мрежи пустеещия двор, а през днешния ден събраха на мястото и медии. Заявиха, че Румен Спецов съзнателно е продал компанията си през 2016 г, тъй като е знаел, че дължи налози за милион и половина на хазната. Затова попитаха вътрешния министър.

" Бойко Рашков от " братството на почтените " питал ли е господин Спецов кой ще възвърне тези 1,5 млн. на българските данъкоплатци. Питал ли го е от кое място познава това сламено лице, на което е трансферирал компанията, знаейки, че има такива отговорности? Питаме кой е заплашвал лицето Румен Спецов? Важно е господин Рашков да отговори какво се случва в този миг и за какво полицията спи и не е намерила лицето, което заплашва господин Спецов ", съобщи Александър Иванов от ГЕРБ.

Потърсихме отговорите на Румен Спецов на тези въпроси, само че от Национална агенция за приходите обясниха, че не разясняват класифицирана информация. От ГЕРБ приканиха вътрешния министър за дейности и във връзка фрапантното повишаване на тока.

" Призовавам Рашков не да продължи с пиар акциите в борсата и в КЕВР, а да влезе в министерството на енергетиката и да пита министерството на енергетиката за тяхното безучастие ", съобщи Жечо Станков от ГЕРБ.

А на изказванията на Бойко Рашков, че ГЕРБ и Движение за права и свободи се канят да купуват гласове на идните избори, Тома Биков съобщи.

" Всички тези димки ченгесарски, и то долнопробни и смешни ченгесарски, номера ги гледахме на предишните избори. И на предишните избори господин Рашков би трябвало да се е уверил, че ГЕРБ има задоволителна поддръжка в България, с цел да завоюва изборите, макар натиска, който той правеше...Този човек не е министър на вътрешните работи, този човек е ръководител на предизборния щаб на Румен Радев ", съобщи Биков.

ГЕРБ упорстват предизборната акция да бъде борба на хрумвания и да се търси единодушие по значимите за страната тематики.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР