Разследван за сексуално посегателство издигат СДС-Видин за кмет на община

...
Разследван за сексуално посегателство издигат СДС-Видин за кмет на община
Коментари Харесай

Гърми скандал - кандидат-кмет на СДС разследван за педофилия

Разследван за полово посягане издигат СДС-Видин за кмет на община Чупрене във Видинска област. Настоящият кмет на село Чупрене Анжело Добричов през 2008 година е разследван за полов тормоз над 14-годишно дете, написа " Скандал ". Историята е разкрита и оповестена от журналиста Мартин Карбовски.

 

Добричов през 2008 г.е кмет на село Горни Лом, Видинско, повдигнат и подсилен от Българската социалистическа партия/ БСП/. Възползвайки се от обстоятелството, че е авторитетен в селото, 44-годишният тогава кмет в продължение на много време показвал полови мераци към малолетно момиче. Ходел в учебно заведение при нея, возил се с детето в учебния рейс. Има и очевидци по какъв начин я е опипвал с явно полово желание.

 

Бащата на момичето най-сетне схваща за дейностите на кмета с детето му и взима ограничения, както се прави по селата, когато няма полиция. Той набива похотливеца. Но след това подава и сигнал в прокуратурата в Белоградчик. Но от там след инспекция излизат с решение, че няма данни за закононарушение от страна на кмета Анжело Добричов и приключват производството.

 

През 2019 година ГЕРБ-Видин издигат за кмет на община Чупрене същият този Анжело Добричов. Избран е, само че през целия си мандат води война с общинския съвет. И от двете страни се подават тъжби и контра тъжби в прокуратурата. От борбите пострадали са жителите на общината.

 

Случва се и следният абсурд. Чупрене е единствената община в България, която е върнала 650 000 лева на държавния бюджет, тъй като не е усвоила парите за финансови разноски.

 

Заради проваления мандат от ГЕРБ смъкват доверието си от Анжело Добричов и ще предлагат друга кандидатура за кмет на идните избори. Но какво излиза и какво се случва по места из страната. Един човек, в тази ситуация Добричов първо е кмет от Българска социалистическа партия, след това от ГЕРБ, а в този момент за изборите е повдигнат от Съюз на демократичните сили. Колкото и да е неуместно, това е действителността в България.

Инфо: pik.bg

Тагове: село Чупрене Анжело Добричов кмет скандал СДС-Видин СДС педофилия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР