Разширяват алейната мрежа в Лаута, увеличават и атракциите в парка.

...
Разширяват алейната мрежа в Лаута, увеличават и атракциите в парка.
Коментари Харесай

Страхотни планове за Лаута, става много по-атрактивен от Гребната!

Разширяват алейната мрежа в " Лаута ", усилват и атракциите в парка. Добрата вест за пловдивчани сподели кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .  " Една от идващите ни стъпки е да приключим всички напречни алеи, да ги асфалтираме и осветим ", разясни той. " Тази година продължаваме с вложенията и по основната алея. " А атракциите и опциите за занимания край нея не са въобще малко - има детски площадки, кътове за игра, пространства за спорт, безвъзмезден Wi-Fi, доста пейки и още, и още. Отделно камери подсигуряват сигурността в зоната.

През тази година край нея ще бъде построена нова сцена за осъществяване на всеобщи спортни занимания навън. Съоръжението ще е над 100 квадрата, ще е покрито, с цел да са защитени спортуващите при неприятно време.

Димитров заяви и още положителни вести: " Мислим да разтеглим опцията за осъществяване на повече мероприятия в парка ". За задачата ще се изследва положението на трасетата, употребявани в миналото за помпени станции, разясни районният кмет. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР