Разширяването на санкционния списък срещу Москва в никакъв случай не

...
Разширяването на санкционния списък срещу Москва в никакъв случай не
Коментари Харесай

Белия дом: Новите санкции не са отказ на Тръмп от среща с Путин

Разширяването на санкционния лист против Москва никога не трансформира устрема на президента Доналд Тръмп да организира нова персонална среща с президента на Русия Владимир Путин.

Това съобщи на днешния брифинг за публицисти говорителката на Белия дом Сара Сандърс. Тя бе запитана дали ограничаващите ограничения на Съединени американски щати против още 38 физически и юридически лица на Русия следва да се възприемат като отвод на Тръмп от проектите за образуване на нова американско-руска среща на върха.

„ Не, никога. Както съобщи президентът, той желае с Русия да има положителни връзки. Но това ще зависи от избрани дейности на руснаците “, отвърна Сандърс.

По думите й „ президентът ще продължи да работи твърдо (спрямо Русия), до момента в който не забележим промени. Но ние ще продължим да работим по-нататък, да вършим каквото можем за тази среща, за провеждането на такава среща с Владимир Путин на някакъв стадий “, добави още говорителката.

По–рано през днешния ден Белия дом разгласи новите наказания, като изясни това с продължаващата интервенция на съветското държавно управление в целия свят - „ окупацията “ на Крим, неспиращото принуждение в Източна Украйна, поддръжката за режима на Башар Асад в Сирия и хакерските атаки, идващи от Русия. /ТАСС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР