Разширяването на НАТО има смисъл за Турция, доколкото зачита въпросите,

...
Разширяването на НАТО има смисъл за Турция, доколкото зачита въпросите,
Коментари Харесай

Ердоган: Няма да позволим НАТО да бъде несигурно място


Разширяването на НАТО има смисъл за Турция, доколкото зачита въпросите, по които демонстрираме сензитивност, сподели президентът на Турция Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, представен от Анадолската организация.

Турският президент приказва на съвещание на парламентарната група на своята Партия на справедливостта и развиването, на която означи, че НАТО е алианс за сигурност и Турция няма да се съгласи да го направи несигурнo място.

Ние сме отпред на страните, които на процедура оказват най-голяма поддръжка за дейностите на Алианса, само че това не значи, че ще споделяме " да " на всяко едно предложение, без да слагаме никакви въпроси, акцентира турският водач, представен от Българска телеграфна агенция.

Турция показва запаси към кандидатурите на Швеция и Финландия за участие в НАТО и ги упреква, че оказват поддръжка на Кюрдската работническа организация, която е приета за терористична организация от Анкара, Европейски Съюз и Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР