Разширяването на моделната гама на германската марка ще продължи активно

...
Разширяването на моделната гама на германската марка ще продължи активно
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Volkswagen през 2021 година

Разширяването на моделната гама на немската марка ще продължи интензивно и през 2021 година. През актуалната година могат да бъдат отличени много забавни модели, само че в този момент ще ви разкажем в резюме за най-значимите от тях.

Германският авто колос Volkswagen възнамерява няколко забавни нови продукта за 2021 година. Информация за тях беше оповестена от немското издание AutoZeitung, от която излиза наяве, че главните министър председатели ще се състоят през втората половина на тази година.
 Какво да чакаме от Volkswagen през 2021 година

През последния летен месец ще се появи " наточеният " Volkswagen Golf R. Осмото потомство Golf бълзо стана известно в Европа, заради което германците залагат и на най-мощната му трансформация. Под капака ѝ ще има мотор с мощ 320 к.с., който ще работи в тандем със система за задвижване на всички колела.

Компактният Volkswagen Polo ще бъде обновен през септември. Това ще бъде просто рестайлинг, а не световна промяна на поколението. Очакват се дребни усъвършенствания във външния тип, както и появяването на огромен брой сензорни контроли в салона.
 Какво да чакаме от Volkswagen през 2021 година

Специална версия на известния кросоувър Tiguan с показател Allspace пък ще се появи на пазара през октомври. Последната високопоставена оригиналност ще бъде кросоувърът Volkswagen Nivus. Говорим съответно за версията за европейския пазар.

В Бразилия автомобилът бе пуснат в продажба през май 2020 година, а дебютът на европейската версия е плануван за ноември тази година. Освен това разликите сред двата кросоувъра ще бъдат доста съществени - в Бразилия виждаме версия, сходна на купе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР