разшири географията на своята VPN услуга, която е част от

...
разшири географията на своята VPN услуга, която е част от
Коментари Харесай

Google стартира One VPN в пет европейски държави, но България не е сред тях

разшири географията на своята VPN услуга, която е част от абонамента на Гугъл One и до момента бе налична единствено за територията на Северна Америка.

Гугъл започва One VPN в края на 2020 година като гратис допълнение към тарифния проект на Гугъл One с 2 TB дисково пространство и месечен абонамент с цена $9,99. Досега тази онлайн услуга бе налична единствено за Съединени американски щати. Сега One VPN към този момент е световна, защото нейното деяние е разширено заяви седем страни – Мексико, Канада, Англия, Франция, Германия, Испания и Италия .

Гугъл One VPN има някои ограничавания, спрямо по-съвършените услуги от този тип. Този въпрос е много противоречив, тъй като непрестанно се появява информация, че фирмите които оферират услуги от сходен жанр, водят журнали и подават нужната информация на специфичните служби. Гугъл работи по различен метод. Първо, One VPN може да се употребява само в страните, където тази услуга се поддържа. По принцип в страницата за техническа поддръжка се вижда съответното предизвестие, че тази услуга не може да се употребява при странствуване в страна, където Гугъл One VPN не се поддържа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР