Разширената гама включва нови QNED Mini LED телевизори и усъвършенствани

...
Разширената гама включва нови QNED Mini LED телевизори и усъвършенствани
Коментари Харесай

LG лансира новата гама телевизори за 2021 Г., водена от ненадминатите OLED модели

Разширената гама включва нови QNED Mini LED тв приемници и усъвършенствани NanoCell модели, предлагайки извънредно преживяване за потребителите

LG Electronics (LG) афишира световното лансиране на своята гама тв приемници за 2021 година с артикули, които дават на потребителите по-голям избор отвсякога с нови OLED, QNED Mini LED и NanoCell модели. Предлагайки извънредно преживяване в областта на домашното развлечение, обширната сбирка предлага по-широка гама от размери на екрана от най-компактните 43 инча до новите на пазара 83 инча и впечатляващите 88 инча, предлагайки LG тв приемници, подобаващи за всеки размер стая и за потребностите на всеки консуматор.

LG OLED тв приемниците за 2021 година (серии Z1, G1, C1, B1, A1) разполагат със самоосветяващи се панели, които основават извънредно ясно, ултрареалистично качество на картината и гладко, естествено придвижване, както и поразително тъничък дизайн, допълващ всеки фон. Всички модели от серията G1 се отличават с новата OLED evo технология, идната стъпка в еволюцията на OLED тв приемниците, която обезпечава по-добра осветеност за по-висока бляскавост и кристални изображения с невероятна изясненост, елементи и натурализъм. Серията C1, най-популярната гама измежду LG OLED тв приемниците, предлага най-вече варианти за размер на екрана, с цел да отговори на разнообразни пространства и условия от страна на потребителите, започвайки с компактните 48-инчови модели и достигайки до големите 83-инчови тв приемници. За клиентите, които търсят още по-пленителни модели в света на OLED, серията LG B1 и A1 е измежду най-подходящите за тях.

Вълнуващо допълнение към новата линия за 2021 година са QNED Mini LED тв приемниците, които извеждат качеството на LCD тв приемника на последващо равнище. Предлагани в набор от 8K (модели QNED99, QNED95), 4K (модели QNED90, QNED85) и 4K варианти, тези тв приемници употребяват технологията Quantum Dot NanoCell на LG и Mini LED подсветка за реализиране на по-дълбоки черни тонове, по-живи, точни цветове и по-голям контрастност спрямо стандартните LCD тв приемници.

LG QNED Mini LED моделът слага нов стандарт в категорията LCD тв приемници, позволявайки на потребителите да се насладят на чудесно HDR качество на изображението и доста по-завладяващо преживяване, с помощта на комбинираната мощ на новата технология NanoCell Plus и квантовата точка за реализиране на усъвършенствани червени и зелени цветове, до момента в който синята дължина на вълната се излъчва посредством LED.



От цялата гама тв приемници LG за 2021 година, новите оферти на NanoCell 8K и 4K оферират максимален брой варианти с необятен избор от 8K (модели NANO99, NANO 95) и 4K (модели NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75). Всички модели се отличават с технологията на екрана LG NanoCell, употребяваща наночастици за пречистване на цветни нюанси, която предлага реалистични изображения, потапящи фена в обичаните му филми, спортове и излъчвания.

Освен великолепно качество на картината, всички премиум тв приемници на LG за 2021 година оферират и завладяващо преживяване при заниманието вкъщи посредством съгласуемост с най-новите стандарти и формати на наличие, както и нови функционалности, които прибавят диференцирана стойност. С поддръжката на Dolby Vision IQ, Dolby Atmos®, HDR10 PRO и Filmmaker Mode TM, тазгодишните тв приемници карат най-новите филми, телевизионни сериали и документални филми да оживяват посредством картина и тон с най-високо качество.

Нещо повече, интернационалната организация за тестване на артикули Intertek е сертифицирала LG OLED тв приемниците като притежаващи 100 % акуратност на цветовете, което издига феновете до ново равнище.1 А за оптимален комфорт, тв приемниците LG OLED препазват очите, с помощта на сертификацията за ниски равнища на синя светлина от TÜV Rheinland и сертификацията за липса на вибриране от Underwriters Laboratories.

Подобрявайки първокласното гейминг преживяване, особено за LG тв приемниците, новият Game Optimizer автоматизирано ползва най-хубавите настройки на картината съгласно вида игра, определена от потребителя: шутър от първо лице, ролева игра или тактика в действително време. А почитателите на спорта ще бъдат по-улеснени отвсякога при гледането на обичаните си шампионати и тимове на LG тв приемниците със Sports Alert, до момента в който OLED Motion Pro демонстрира всеки трогателен миг и основни етапи от играта с невероятна изясненост. С Bluetooth Surround Ready, тв приемниците LG могат безжично да се свързват с голям брой Bluetooth високоговорители, с цел да доставят мощни нюансирани тонове, които точно пресъздават всеки тон, с цел да предложат чувството, че сте на стадиона.



Всеки модел от гамата тв приемници на LG от 2021 година поддържа усъвършенстваната функционалност HDMI 2.1, усъвършенстван аудио връщащ канал (eARC), който опростява процеса на свързване на тв приемника със система, като в същото време усъвършенства звука. Поддържа се и автоматизиран режим с ниска инертност (ALLM), който обезпечава безпроблемни игри и гледане без закъснение. Някои модели тв приемници LG поддържат и редица други функционалности на HDMI 2.1.

При множеството от тазгодишните тв приемници е имплементиран най-новият образован процесор на LG α (Alpha) 9 Gen 4 AI.2 Той покачва продуктивността на мащабиране, с цел да направи наличието с всякакво качество да наподобява ясно и детайлно на екраните с висока разграничителна дарба при новите тв приемници. Α9 Gen 4 в допълнение усъвършенства образната продукция, като нанася прецизни корекции в сходство с количеството светлина във всяка сцена, жанра на възпроизвеждане на наличие и обкръжаващите условия в средата на гледане.

Качеството на картината се усъвършенства в допълнение с LG AI Picture Pro, който разпознава обектите на екрана и ги обработва без значение, с цел да придаде триизмерност и дълбочина на всяка сцена. Освен това, AI Sound Pro комбинира двуканален тон към виртуален 5.1.2 съраунд, до момента в който автоматизираното равнене на силата на звука обезпечава непрекъснати тонове при превключване сред канали или приложения за стрийминг.

Потребителското преживяване, предлагано от най-новите тв приемници на LG, в този момент е по-добро отвсякога с помощта на webOS 6.0, най-новата версия на интуитивната платформа за смарт телевизия на компанията. Преработен и модернизиран за 2021 година, новият потребителски интерфейс на webOS обезпечава по-бърз достъп до приложения, както и по-лесно разкриване на наличие с тънко настроени персонализирани рекомендации. А модифицираното отдалечено Magic Remote има специфични бързи бутони за известни снабдители на наличие, което разрешава на потребителите да преминат към обичаните си услуги единствено с една бърза стъпка.

Избрани серии, модели и размери тв приемници ще стартират да се оферират в комерсиалната мрежа през първото тримесечие на годината, като ще продължат да бъдат стартирани през цялата година с съответни дати и наличия, оповестени за съответните пазари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР