Разсекретен документи потвърждават: опитите за временно разделяне на душата и

...
Разсекретен документи потвърждават: опитите за временно разделяне на душата и
Коментари Харесай

КГБ разполагало с доказателства за съществуването на душата

Разсекретен документи удостоверяват: опитите за краткотрайно делене на душата и тялото в Съюз на съветските социалистически републики са били провеждани доста по-рано, в сравнение с това са правили швейцарските медици. Материали от един от тези опити на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) за първи път ще бъдат показани по РЕН ТВ.

Доктор Олаф Бланке от Швейцария е научил 43-годишна пациентка „ да излиза “ от личното си тяло и „ да се връща “ назад. Опитът е станал част от прогресивно лекуване на епилепсия и е претендирал свръхсъвременно съоръжение.

Експериментът е довел до гражданска война в европейската медицина. По-късно обаче се оказало, че лекар Бланке не е първият, който е направил този опит: той е бил към този момент юридически в Съюз на съветските социалистически републики. Изследователят Андрей Соловьов е разкрил в архивите на КГб документи за специфичния опит „ Астрална проекция “. В хода на опита участник с хипотетични екстрасенски качества е трябвало да покаже обособяване на душата от тялото. Каква загадка крият неотдавна разкритите документи от опита?

„ Сред документите се е оказала и служебна бележка на реаниматор с семейството Старченко. Той е следил приборите и положението на обекта, с цел да – в случай че се наложи, върне в директен смисъл душата му в тялото. Той е записал прекъсване на сърцето и енергийно скупчване, което се е отделило от тялото… “, твърди откривателят.

Цялата истина за опита и отговорите на въпроса, съществува ли Бог, ще бъдат казани в документалния план на РЕН ТВ „ Нови доказателства за бога “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР