„Разрушаването на Паметника на Съветската армия беше извършено напълно незаконно,

...
„Разрушаването на Паметника на Съветската армия беше извършено напълно незаконно,
Коментари Харесай

Гуцанов: Денков прави чадър над областния управител на София за разрушаването на паметника

„ Разрушаването на Паметника на Съветската войска беше осъществено изцяло нелегално, само че към момента няма подхванати дейности против Областната администрация. Излиза, че министър председателят прави чадър над регионалния шеф на София Вяра Тодева, която прави противозаконни действия”. Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” Борислав Гуцанов в ефира Nova news.

„ Ние сме българи и би трябвало да пазим нашата история. И не би трябвало да има раwзделение. Защото, в случай че ще виним някой, по тази причина, че е буен обожател на Русия, по същия метод можем да упрекваме и народни представители, които по слугинажки метод се държат в Народното събрание и обслужват американски компании”, съобщи социалистът в отговор на въпросите на водещия и излагайки поредност от исторически обстоятелства.

В поддръжка на причините си, че историята би трябвало да се пази такава, каквато е, Борислав Гуцанов даде образец с Виетнам и мавзолея на Хошимин, където се е поклонила българската делегация, водена от ръководителя на Народно събрание Росен Желязков. „ Там също има монумент на Ленин, който никой не желае да отстранява като част от историята на тази страна. В центъра на Виена има Паметник на Съветската войска. На идентичния монумент в Берлин написа: „ Наведете глави, тъй като тук спят героите на Съветската войска, с помощта на които ние живеем щастливо”, съобщи социалистът, представяйки причини и заключи: „ Ако унищожаваме нашата история – няма да имаме и бъдеще”.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР