Разрушаването или повреждането на Кримския мост е само въпрос на

...
Разрушаването или повреждането на Кримския мост е само въпрос на
Коментари Харесай

Украйна: Кримският мост ще бъде унищожен

Разрушаването или повреждането на Кримския мост е единствено въпрос на време. Този мост е главният маршрут за доставка на оръжие от Русия, а пристанищата на полуострова не са пригодени за влизане на транспортни кораби, тъй че това доста ще усложни логистиката на съперника.
Както означи Тарас Березовец, офицер от 1-ва бригада специфични сили на името на Иван Богун, в ефира на „ Канал 24 “, военното управление на Украйна има разнообразни сюжети за заличаване на съветските връзки, по-специално мостове и железопътни линии. Според него в защитата на Кримския мост вземат участие към 10 000 съветски военни и чиновници на спецслужбите.
" Керченският мост не е нещо извънредно. Това е просто едно инженерно оборудване, което се взривява, унищожава се, както всичко останало. Единствената му разлика е, че има най-хубавата отбрана. Охранява се от цяла бригада на Росгвардията “, сподели военният.
Военните прибавиха, че разрушаването на Кримския мост и лишаването на руснаците от опцията да доставят оръжие е единствено въпрос на време. Отбелязва се, че този преход е значим за окупаторите освен тъй като се употребява за доставяне с оръжие, само че и тъй като е главният път за оттегляне на окупаторите. Също по този начин логистиката се усложнява от бурите, които постоянно се случват в Черно море през този интервал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР