Разривът в коалицията е стигнал дотам, че между Има такъв

...
Разривът в коалицията е стигнал дотам, че между Има такъв
Коментари Харесай

Слави не вдига телефона на Кирил Петков, още е сърдит за Каримански

Разривът в обединението е стигнал до такава степен, че сред " ИТН " (ИТН) и другите членове на обединението няма никакъв разговор. На фона на всичко това от няколко седмици " ИТН " не вървят на съдружен съвет и отхвърлят да беседват с другите партии участници, твърди " Офнюз ".

Освен това водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов не подвига телефона на премиера Кирил Петков, а зам.-председателят на партията Тошко Йорданов към този момент не посещава общите заседания.

Разривът в четворната коалиция е почнал с неуспеха при избор на нов гуверньор на Българската национална банка (БНБ), когато ръководещите не съумяха да излъчат обща кандидатура. Кандидатът на Има Такъв Народ беше финансистът Любомир Каримански, а на " Продължаваме промяната " (ПП) водачът на парламентарната им група Андрей Гюров. В последна сметка Политическа партия отдръпнаха претендента си, Има Такъв Народ не, само че Каримански не съумя да събере задоволително поддръжка в Народното събрание и не бе определен.

Има Такъв Народ изрично държат на неговата кандидатура все по този начин и упорстват, че няма да отдръпват предлагането си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР