Разрешителното за паркиране за инвалиди или Синята значка ви дава

...
Разрешителното за паркиране за инвалиди или Синята значка ви дава
Коментари Харесай

Синя значка: Пълен списък на хората, които автоматично отговарят на условията за разрешение за паркиране за хора с увреждания

Разрешителното за паркиране за инвалиди или Синята значка ви дава достъп до избрани места, които ви оказват помощ да паркирате по-близо до мястото, където желаете да отидете.

Но не всеки се класира автоматизирано за подобен. Може да се наложи да отидете на оценка на подвижността или да говорите със здравен експерт, с цел да получите Синя значка, до момента в който други автоматизирано се квалифицират. Тези със скрити болести, в това число деменция, аутизъм или болест на Паркинсон, също могат да получат Синя значка.

Те костват £10 в Англия и £20 в Шотландия и са годни за три години. В Уелс няма такса за Синя значка. Няма несъмнено време за обработка на нови заявки или подновявания, само че може да отнеме към 12 седмици. Вашият локален съвет обработва заявките за Blue Badge и дефинира цената - те ще могат да ви посъветват какъв брой време може да отнеме.

Схемата Blue Badge може да се употребява в чужбина, макар че след Брекзит държавното управление на Обединеното кралство сега прего...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР