Разрастването на конфликт в село Белозем бе предотвратено след бърза

...
Разрастването на конфликт в село Белозем бе предотвратено след бърза
Коментари Харесай

Потрошиха джип заради вражда в Пловдивско, полицията се намеси

Разрастването на спор в село Белозем бе предотвратено след бърза интервенция на чиновниците на реда нощес. Около 18 ч. полицейски екипи били ориентирани към обитаемото място, след сигнал от тел. 112, че група локални поданици нанесли материални вреди по преминаващ джип.

Според предварителната информация мотив за нападението е съществуваща омраза с лидера на колата. По първични данни няма съществено потърпевши. При огледа са открити деформации по автомобила и строшаване на част от стъклата му. Като съпричастни за увреждането са арестувани мъж и жена, против тях е формирано бързо произвеждане по член 216, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Припомняме, че преди дни петима се озоваха в ареста след всеобщ пердах в Карловско. Тогана скандал сред две локални враждуващи семейства прерасна във физическа разпра с приложимост на тояги и мятане на камъни.

След бързата интервенция на чиновници от РУ-Карлово и пловдивския бранш „ Специализирани полицейски сили “, обстановката бе овладяна без да има съществено потърпевши.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР