Разработвали сме го дълго, внимателно и професионално. Отне ни цели

...
Разработвали сме го дълго, внимателно и професионално. Отне ни цели
Коментари Харесай

Иронично: PR експертът Аламанов предложи „Генератор на предизборни слогани“

„ Разработвали сме го дълго, деликатно и професионално. Отне ни цели 10 минути. Използва се относително елементарно, и към този момент приготвяме документите за патент (че доста се краде напоследък). Подаряваме тази бета-версия на политическите партии, с цел да може всяка от тях да има слоган и да не се усеща ощетена “, написа иронично PR специалистът и дава указания за приложимост:

 

„ ГПС има модулна конструкция. Може да се употребяват всички модули, както и композиция единствено от някои от тях. Взима се по една дума от модул (заедно с предлога) и се образува слоган. Например:

 

- „ Изберете с грижа за истината против корупцията! “

или

- „ Подайте ръка! Заедно за триумф против бездействието! “

 

Може да се употребяват единствено някои модули. Например:

- „ Силни против хаоса “

или

- „ Устремени за победа! “

 

„ Решенията коя дума от всеки модул да се взима, може да се вършат със зарчета, ези-тура или изтегляне на клечки. Няма огромна разлика.

 

Стратегически сме дали опция за ъпгрейдване на системата. По персонално убеждение на всяка една политическа мощ, която ще употребява ГПС, може и да добавя думички във всеки един модул. А и може да поставя разнородни епитети или превъзходни степени пред думите. Така ще се сътвори чувство за уникалност и креативност на съответния направен слоган.

 

При мощно предпочитание, може да се закупи и сорс-кода на системата, както и да се уточни на каква платформа сме разработвали и бета-тествали ГПС “, майтапи се Аламанов.

 

„ И малко по-сериозно на финала. Един слоган е единствено мъничка част от една акция. Нещо като обвивката на шоколадов бонбон. Ако не се изпълни със наличие, слоганът остава куха фраза. Препоръчвам партиите да се концентрират в наличието, слоганът самичък ще си пристигна “, приключва той.

 

Любомир Аламанов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР