Разработката е качена в сайта на Общината, отворена е секция

...
Разработката е качена в сайта на Общината, отворена е секция
Коментари Харесай

Община Велико Търново очаква мнения и предложения по новия Генерален план за организация на движение

Разработката е качена в уеб страницата на Общината, отворена е секция за мнения

Финалният план на новия Генерален проект за организация на придвижване във Велико Търново към този момент е приключен. В рамките на месец жителите на старопрестолния град ще могат да се срещнат в елементи със стратегическия документ и всички решения, които дава по въпросите, свързани с трафика, паркирането и други

Генералният проект за организация на придвижване е бъде наличен в уеб страницата на Община Велико Търново на адрес: – секция „ Транспорт “.

Отворена е и секция за мнения, хрумвания, оферти за промени и други – в раздел „ Обществено разискване “ на адрес:.

Мненията на жителите ще се събират в продължение на месец, след което ще бъдат прегледани от експертната транспортна комисия в общинската администрация, чийто ръководител е заместник-кметът проф. Георги Камарашев.

Целесъобразните оферти и хрумвания ще бъдат показани пред проектантите за допълнение и промени на финалния план.

Очакваните резултати от решенията, които дава новият проект, ще бъдат приложени и тествани в действителна среда след приключването на изпълняващите се строителни действия по промяната на ВиК-мрежата под бул. „ България “, последващото му изцяло преасфалтиране и реконструкцията на кръстовището до „ Беляковско шосе “.

Изготвянето на стратегическия документ бе предоставено от кмета на старопрестолния град Даниел Панов. Изпълнението е дело на проектантите от „ Институт по транспортно строителство и инфраструктура “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР