Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една малка шега

...
Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една малка шега
Коментари Харесай

Това е най-необичайното великденско яйце в Battlefield V

Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една дребна смешка за почитателите на Battlefield V . Игрите с подобен мащаб нормално са цялостни с великденски яйца, само че най-новото попълнение в менюто на Battlefield V е несравнимо. То ви разрешава да си извадите ръцете от джобовете и да ги употребявате като оръжие. Подобно на децата, които си играят на служители на реда в парка.

Новата изненада беше разкрита от потребителя DANNYonPC в YouTube. И в действителност, употребявайки оръжието, героят насочва показалеца и междинния пръст и подвига палеца на ръката си, имитирайки дребен револвер. Стрелбата се съпровожда даже с възклицания от типа „ка-пиу“ и маркери жанр поп-арт по екрана. Има даже и още по-откачена част: когато патроните във въображаемия тъпан свършат (защото не можете да стреляте вечно), героят презарежда, като си кърши показалеца и палеца в жест на презареждане. Действието е съпроводено с мъчително пукане на пръсти и даже възклицание от играча.

„Оръжието“ даже прави работата, за която е основано, само че не е доста дейно – съгласно DANNYonPC то нанася единствено 10 точки вреда по съперниците. Така че до момента в който убиете някого с него, най-вероятно ще са ви отстранили хиляди пъти. Още повече, че откакто вие умрете, губите „въображаемото пистолетче“. Освен това не е доста ясно по какъв начин се открива – знаем, че то фактически се третира като съоръжение и би трябвало да се откри, заровено някъде по картите в избрани сървъри. Може би разработчиците ще създадат великденското яйце по-разпространено в идващите дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР