Разработчиците на коронавирусната ваксина Спутник V заявиха, че са постигнали

...
Разработчиците на коронавирусната ваксина Спутник V заявиха, че са постигнали
Коментари Харесай

Русия е договорила с 4 страни от ЕС стартиране на производство на Спутник V

Разработчиците на коронавирусната ваксина Спутник V обявиха, че са постигнали индустриални съглашения в основни европейски страни в миг, в който здравната организация на Европейски Съюз разисква публично утвърждение за съветската ваксина, предава Агенция Франс Прес.
Ръководителят на Руския фонд за директни вложения Кирил Дмитриев съобщи в изказване, че неговата организация " към този момент е постигнала съглашения с компании от Италия, Испания, Франция и Германия за пускане на производството на Спутник V ".
 Ройтерс: Европейски Съюз обмисля старт на договаряния за покупка на Спутник V Ройтерс: Европейски Съюз обмисля старт на договаряния за покупка на Спутник V
Европейският съюз има намерение да стартира договаряния за закупуване на съветската ваксина Спутник V, с цел да приложи стратегия за имунизация на...
По-рано Ройтерс заяви, че Европейският съюз има намерение да стартира договаряния за закупуване на съветската ваксина Спутник V, с цел да приложи стратегия за имунизация на популацията на европейските страни против коронавирусна зараза, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР