Разработчикът на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V заяви в

...
Разработчикът на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V заяви в
Коментари Харесай

Разработчикът на „Спутник V” съди здравния регулатор на Бразилия за клевета

Разработчикът на съветската ваксина против ковид „ Спутник V ” съобщи в четвъртък, че ще съди здравния регулатор на Бразилия Anvisa, откакто отхвърли да внесе препарата, заяви Агенция Франс Прес.
„ Спутник V ” подхваща процесуално произвеждане за клюка в Бразилия против Anvisa за умишлено разпространяване на погрешна и неточна информация “, съобщи разработчикът в формалния акаунт на „ Спутник V ” в Туитър.
 Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на Спутник V Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на " Спутник V "
Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание предлагането си България да купи от съветската ваксина " Спутник V “, съобщи БНР. Тази концепция п...
Anvisa разгласи в понеделник, че е отхвърлила искане от няколко щата за импорт на „ Спутник V ”, заявявайки, че по отношение на имунизацията.
Anvisa не разгласява констатации и не цитира каква съответна информация й липсва.
Но съгласно качена онлайн информация, учените на регулатора са взели решение въз основата на това, че тестваните от тях партиди ваксини съдържат жива версия на постоянно причиняващ простуда вирус.
Разработчиците на „ Спутник V ” обявиха в Tуитър, че Anvisa е признала, че е направила неточност и не е тествала имунизацията. „ Anvisa направи погрешни и подвеждащи изказвания, „ Спутник V “, споделиха разработчиците.
 Унгарските управляващи: Спутник V е най-хубавият прилаган в страната препарат против ковид Унгарските управляващи: Спутник V е най-хубавият прилаган в страната препарат против ковид
Унгария призна съветския препарат Sputnik V за най-безопасната и ефикасна ваксина против ковид, осведоми ТАСС. " Спутник V е най-доб...
Проблемът е концентриран към „ аденовирусен вектор “ - вирус, който нормално предизвиква леки респираторни болести, само че във имунизациите е генетично модифициран, тъй че да не може да се репликира, и е редактиран, с цел да носи ДНК инструкциите на човешките кафези за създаване на протеина на ковид. Това от своя страна образова човешката система да бъде готова при положение, че по-късно се натъкне на същинския ковид.
Ваксината „ Спутник V ” употребява два разнообразни аденовирусни вектора за осъществяване на тази задача, приложени в две дози.
Руската ваксина е утвърдена за приложимост в най-малко 60 страни, в това число повече от 10 в Латинска и Централна Америка. Но към момента не е утвърден от Европейската организация по медикаментите (EMA) или Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати (FDA).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР