Разработчик на видеоигри си постави за цел да привлече вниманието

...
Разработчик на видеоигри си постави за цел да привлече вниманието
Коментари Харесай

Българин пише 154 пъти на Илон Мъск в Twitter, той най-накрая му отговори

 Разработчик на видеоигри си сложи за цел да притегли вниманието на Илон Мъск и в действителност съумя. Българинът Любомир Владимиров писа 154 следващи дни на Мъск, преди да получи отговор от основния изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX, написа " Profit ".

Владимиров беше заречен да разгласява същото продължение в продължение на 1 година, или до момента в който не получи отговор от Мъск. Ето какво писа той до индивида, който забогатя с над 150 милиарда $ през 2020 година

" Скъпи Илон. Аз съм разработчик на игри и сега се занимавам с игра, в която ти и SpaceX колонизирате Марс. Ако и ти смяташ, че това е добра концепция, просто ми разреши да употребявам името и логото на компанията. Ще обявявам това известие в продължение на 1 година, или до момента в който не получа " да “ или " не “ от теб.

В последния си пост той даже показва – 154/365, което значи, че това е 154-ото му известие от общо плануваните 365 туита.

След 22 седмици на очакване, Мъск най-сетне отговори на Владимиров, написа entrepreneur.

" Можете да откраднете името и логото и ние евентуално няма да ви съдим “, разгласи основният шеф на SpaceX.

След приемането на дълго чакания отговор от Илон Мъск, сънародникът ни, който към този момент натрупа близо 11 хиляди почитатели в Twitter, разгласи, че има намерение да подари огромна част от облагите от играта на SpaceX.

" Идеята ми е просто да развличам хората, само че и да оказа помощ на Илон Мъск и SpaceX да реализират задачата си ", написа още Владимиров, който пусна и част от създаването си, при която не всичко е минало съгласно авансово начертания проект. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР