Разработчик на Pueblo публикува нови видеоклипове в акаунт в социални

...
Разработчик на Pueblo публикува нови видеоклипове в акаунт в социални
Коментари Харесай

Мъж от Pueblo, обвинен в тормоз на бездомни хора с дрон, публикува нови видеоклипове онлайн

Разработчик на Pueblo разгласява нови видеоклипове в акаунт в обществени медии, в които употребява дрон, с цел да снима хора, които са бездомни, за комедиен резултат, акт, който беше наказан от специалисти по дронове и бранители на бездомните.

Хенри „ Ханк “ Борунда, изтъкнат бизнесмен, който има парцел на стойност най-малко 2 милиона $ в Пуебло, е индивидът зад акаунта. През ноември той качи съвсем 50 нови видеоклипа на страницата в Instagram „ bumsndrones “, която беше неактивна повече от година след първичното докладване на Chieftain за видеоклиповете и последващите следствия от полицейския отдел на Пуебло и Федералната авиационна администрация.

Borunda преди паузата разгласява видеоклипове на дрон, употребен за провокиране на хора, които са бездомни в елементи от Пуебло. На фона на видеото звучи музика, която наподобява се подиграва на снимания човек.

Видеоклиповете на Борунда предходната година разтревожиха специалисти по дронове и бранители на бездомните, които смятаха, че видеок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР