Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите

...
Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите
Коментари Харесай

Иван Гешев: Заедно със САЩ показахме, че можем да защитим сигурността на децата

Разпространяването на детска порнография слага под риск сигурността на нашите деца. Заедно с нашите американски сътрудници показахме, че можем да защитим тяхната сигурност в името на по-доброто им бъдеще и справедливостта. Това написа основният прокурор Иван Гешев в туитър във връзка информацията от през днешния ден, че българин е приет за отговорен в Съединени американски щати по обвинявания в разпространяване на детска порнография.

 

По-рано днес от прокуратурата оповестиха, че българинът Пламен Велинов е приет за отговорен от 12-членно федерално жури в щата Флорида, Съединени американски щати за това, че е взел участие в незаконна група за рекламиране на образни изображения на малолетни, показващи очевидно полово държание, както и за тяхното разпространяване, отбелязва Българска телеграфна агенция. Велинов е арестуван през ноември 2021 година в България в хода на интернационална интервенция против разпространяването на детска порнография с присъединяване на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати и Департамента по вътрешна сигурност на Съединени американски щати. След това, по искане на американските управляващи, е екстрадиран.

 

Във връзка с този случай от посолството на Съединени американски щати разгласиха в формалната си фейсбук страница информация, в която показват, че " това е един от многото образци за съдействие сред нашите народи, който води до разпределяне на правдивост ".

  

Разпространяването на детска порнография, слага под риск сигурността на нашите деца. Заедно с нашите???????? американски сътрудници показахме, че може да защитим тяхната сигурност в името на по-доброто им бъдеще и справедливостта. https://t.co/yq1knXm5ni
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) January 26, 2023Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР