Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите

...
Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите
Коментари Харесай

Гешев: Можем да защитим сигурността на нашите деца заедно с нашите американски партньори

" Разпространяването на детска порнография слага под риск сигурността на нашите деца. Заедно с нашите американски сътрудници показахме, че можем да защитим тяхната сигурност в името на по-доброто им бъдеще и справедливостта ", написа основният прокурор Иван Гешев в Twitter.

Постът е във връзка информацията от през днешния ден, че българин е приет за отговорен в Съединени американски щати по обвинявания в разпространяване на детска порнография.

По-рано през днешния ден стана ясно, че българинът Пламен Велинов е приет за отговорен от 12-членно федерално жури в щата Флорида, Съединени американски щати за това, че е взел участие в незаконна група за рекламиране на образни изображения на малолетни, показващи очевидно полово държание, както и за тяхното разпространяване.

Абонати и консуматори на уебсайтовете са били жители от над 100 страни, в това число и България. Част от наличието било общодостъпно, само че се предложил и заплатен абонамент. В резултат били генерирани доходи от близо 9,5 млн. $, като по банкови сметки на Велинов са преведени 434 000 $.

От посолството на Съединени американски щати разгласиха в формалната си Фейсбук страница информация, в която показват, че " това е един от многото образци за съдействие сред нашите народи, който води до разпределяне на правдивост ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР