Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите

...
Разпространяването на детска порнография поставя под риск сигурността на нашите
Коментари Харесай

Можем да защитим сигурността на децата, каза главният прокурор

Разпространяването на детска порнография слага под риск сигурността на нашите деца. Заедно с нашите американски сътрудници показахме, че можем да защитим тяхната сигурност в името на по-доброто им бъдеще и справедливостта.

Това написа основният прокурор Иван Гешев в туитър във връзка информацията от през днешния ден, че българин е приет за отговорен в Съединени американски щати по обвинявания в разпространяване на детска порнография.

По-рано днес от прокуратурата оповестиха, че българинът Пламен Велинов е приет за отговорен от 12-членно федерално жури в щата Флорида, Съединени американски щати за това, че е взел участие в незаконна група за рекламиране на образни изображения на малолетни, показващи очевидно полово държание, както и за тяхното разпространяване. Велинов е арестуван през ноември 2021 година в България в хода на интернационална интервенция против разпространяването на детска порнография с присъединяване на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати и Департамента по вътрешна сигурност на Съединени американски щати. След това, по искане на американските управляващи, е екстрадиран.

Във връзка с този случай от посолството на Съединени американски щати разгласиха в формалната си фейсбук страница информация, в която показват, че " това е един от многото образци за съдействие сред нашите народи, който води до разпределяне на правдивост ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР