Разпространителите на наркотици най-често се занимават и с търговия на

...
Разпространителите на наркотици най-често се занимават и с търговия на
Коментари Харесай

МВР: Дилърите се занимават и с търговия на гласове

Разпространителите на опиати най-често се занимават и с търговия на избор по време на избори. Това демонстрират данните на Министерство на вътрешните работи. Профилът на купувачите на гласове съответствува и с хората от престъпния контингент, които правят измами с акцизни артикули или лихварска активност.

Дни преди изборите на 2 април Министерство на вътрешните работи регистрира формирани 64 досъдебни производства за пазаруване на гласове, а сигналите досега, са над 350.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разгласи в Бургас, че в цялата страна не престават профилирани полицейски интервенции и предстоящо цената на един глас е скочил.

„ Различни са сумите, само че да кажем 100 лева нагоре, до 150 лева На разнообразни места, информацията е друга и надлежно ние я ревизираме. Има остарели схеми, има и данни тук-там за корпоративен избор, обществени услуги от някои администрации да се показват тъкмо този миг, има и класическите лихварски – опрощаване на вноски. Ние ще работим и след изборите, защото има информация, че част от заплащанията ще станат и след изборите ", сподели основен комисар Петър Тодоров, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР