Разпространението на слухове за предполагаемо предстоящо нахлуване на Русия в

...
Разпространението на слухове за предполагаемо предстоящо нахлуване на Русия в
Коментари Харесай

Председателят на руската Дума: НАТО се стреми да окупира Украйна

Разпространението на клюки за хипотетично идно навлизане на Русия в Украйна може да се преглежда като подготовка за напредването на НАТО на украинска територия. Това съобщи ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, представен от ТАСС.

„ Всичко това може да се преглежда като осведомителна подготовка за нахлуване на НАТО на украинска територия. Техните съветници към този момент са там, инструкторите са там и в този момент мислят по какъв начин да оправдаят въвеждането на войски “, сподели Володин, откривайки пролетната парламентарна сесия. „ С други думи, НАТО се стреми да окупира Украйна “, съобщи политикът.

Според него през последните месеци обстановката към Украйна към този момент припомня на нервност. " Конгресмени и представители на Държавния департамент плашат целия свят с сякаш идна съветска инвазия. Очевидно е, че Вашингтон се пробва да оправдае разширението си и напредването на войските на НАТО към съветските граници ", сподели Володин. В същото време, акцентира той, Вашингтон работи " по общоприетата скица ". " Първо измисля облика на врага, след това " героично " се бори с него. Така беше в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Югославия. Нищо ново не беше измислено ", акцентира Володин.

В тази връзка, означи той, през днешния ден е извънредно значимо депутатите на Държавната дума да водят разговор с парламентите на други страни. „ Нашата задача е да предотвратим ужасна покруса, светът е по-близо от всеки път до нея. И в тази връзка би трябвало да донесем информация до всички парламенти, тъй че те да осъзнаят своята отговорност и да схванат по какъв начин може да свърши това. Русия има какво да отговори, само че това, несъмнено, ще докара до последици “, сподели Володин, обръщайки се към депутатите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР