Разпространението на новия коронавирус доведе до 30-годишен скок на съобщенията

...
Разпространението на новия коронавирус доведе до 30-годишен скок на съобщенията
Коментари Харесай

Дейли стар: Още една пандемия тръгна по света

Разпространението на новия ковид докара до 30-годишен скок на известията за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) по света, написа в. " Дейли остарял ", представен от standartnews.com .

Причината е, че в изискванията на изолираност хората разполагат с повече време да се взират в небето. Ясното време също спомага за зачестилите необикновени гледки.

От началото на пандемията се регистрират рекорден брой известия за загадъчни светлини и обекти. За финален път сходен пик е регистриран през 1989 година Тогава доста хора оповестяват, че са видели необясними " летящи триъгълници ". Според мълвата в тази ситуация става въпрос за секретни тествания на бомбардировачи.

Сегашният пик в известията за неидентифицирани летящи обекти частично се приписва на системата от мини-сателити " Старлинк ". Проектът на Илон Мъск планува обезпечаването на достъп до високоскоростен интернет от космоса. След извеждането си през предходната година първите 60 от тях оформиха " верига " от ярки точки в небето, озадачаваща инцидентните наблюдаващи.

През последната седмица куп известия, чиято численост на този стадий не се показва, за загадъчни светлини и обекти, пристигнаха от Белгия, Англия, Съединени американски щати, Мексико. Любител астроном от Небраска даже съумя да снима появяването като че ли от нищото на продълговата синя светлина непосредствено против камерата, която единствено след няколко секунди изчезва.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР