Разпространението на коронавируса в Италия доведе до затварянето на култови

...
Разпространението на коронавируса в Италия доведе до затварянето на култови
Коментари Харесай

Затвориха и венецианското кафене Флориан заради коронавируса

Разпространението на ковид в Италия докара до затварянето на паметни за страната места. Така да вземем за пример във Венеция към този момент не работи историческото кафене " Флориан " на площад " Сан Марко ",което през декември ще означи своята 300-годишнина, оповестява в. " Кориере каузи сера ".

Закрити са и доста прилежащи кафенета, редица магазини и десетки хотели. Туристическият бранш във Венеция към този момент доста пострада след наводнението през ноември предходната година, напомня вестникът.

В Рим опустяха площадите, в това число и " Свети Петър " във Ватикана. Ватиканските управляващи се разпоредиха да бъде закрита за туристи и едноименната катедрала.

Властите на двете северни области - Ломбардия и Венето, а също по този начин и представители на опозицията, упорстват държавното управление да ускори карантинните ограничения. Предлага се да бъдат прекъснати всевъзможни работни и индустриални действия като се изключи тези за обезпечаването на популацията с най-необходимото /продуктовите магазини и аптеките/. В региона Ломбардия, най-засегнатата от епидемията, броят на инфектираните пораства всеки ден с 30 %. Тук са установени и максимален брой смъртни случаи от затруднения, провокирани от COVID-19. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР