Разпространението на коронавируса доведе до спиране на Евролигата и Лига

...
Разпространението на коронавируса доведе до спиране на Евролигата и Лига
Коментари Харесай

Скандал в Барса! Предложиха 70% намаляване на заплатите, играчите бесни

Разпространението на ковид докара до прекъсване на Евролигата и Лига Ендеса, като Барселона прекрати заниманията си. От отбора оферират понижение от 70% на договорите на баскетболистите от началото на март до края на сезон 2019/20.
Според „ Mundo Deportivo” доста от играчите на испанския гранд са възмутени от решението на хората от щаба. Никой не знае какво ще се случи, в случай че играчите на Светислав Пешич не одобряват тази мярка, до момента в който, несъмнено, няма решение за краткотрайно прекъсване на двата шампионата с присъединяване на Барселона.

Междувременно Малкълм Дилаини, който беше самичък в Испания беше заставен да се върне в Съединени американски щати „ на пожар”, без разрешението на хората от Барселона.

Според „ Mundo Deportivo” бъдещето на Дилаини е нестабилно. Той има контракт до 30 юни с алтернатива за удължение с още една година, само че предвид на обстановката към ковид не се знае по какъв начин и по кое време ще продължи шампионата, както и какво ще се случи с договорите на играчите, които изтичат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР