Разпространената от МВР снимка на тримата издирвани за обира на

...
Разпространената от МВР снимка на тримата издирвани за обира на
Коментари Харесай

Съдът в Кюстендил пусна единия от ограбилите банкомат в Сапарева баня


Разпространената от Министерство на вътрешните работи фотография на тримата търсени за обира на банкомата в Сапарева баня

Окръжният съд в Кюстендил е изменил мярката за неотклонение на К.М. - участник в обира на банкомат в Сапарева баня от " задържане под стража " в " домакински арест ", оповестиха от прокуратурата.

Той е един от участниците в обира на банкомат станал към 3:20 часа на 9 ноември 2017. Тогава К.М., дружно с Кр.Й., Т. Б. и Г. Д. взирвиха устройството на банка ДСК на ул. " Княз Борис I " в Сапарева баня и отмъкнаха касета с 9000 лв..

Крадците съумяха да избягат, само че по-късно бяха арестувани. К.М. е бил задържан дружно с Кр. Й. на 22 януари 2018 година в Перник. Те са били упрекнати за обира и им е била наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".

На 27 април Районният съд в Дупница е отхвърлил молбата на К.М. за изменение на мярката за неотклонение " задържане под стража ".

Той е обжалвал определението на съда пред Окръжния съд в Кюстендил, който я е изменил в " домакински арест ". Определението на съда не предстои на обжалване и митинг, показват от прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР