Разпродават се част от имотите на покойния шеф на частната

...
Разпродават се част от имотите на покойния шеф на частната
Коментари Харесай

Синът на Пригожин наследи имуществото му 


Разпродават се част от парцелите на починалия началник на частната войска „ Вагнер “.Нов покупател търси база за отдих на брега на Черно море. Тя е оповестена на търг за 150 милиона рубли (3 000 000 лева), написа „ Телеграф “.
На тезгяха са още цех за преправка на храни и имот на „ Рубльовка “. Това е комплекс от елитни селища (Барвиха, Раздори, Жуковка, Усовка, Горки), ситуиран на 10 км западно от Москва, дом на политици, олигарси, генерали, звезди и даже на някои освен духовно богати представители на Руската православна черква. “Рубльовка “ е импровизирано название, тъй че няма да го намерите на никоя карта.
Продава се и свръхскъпа историческа постройка в две елементи А и Б в Санкт Петербург. Общата им повърхност е 2,1 хиляди квадратни метра. Първият обект ( Б) е триетажна постройка, издигната през 1870 година Втората (А) е четириетажна постройка, издигната през 1917 година Цената на ансамбъла от две къщи е 380 милиона рубли (7,5 благ. лева) (или 3,5 хиляди лева на квадрат).

В обявата написа още: „ Има план за преустрояване в хотел. Подходящо и за жилища. ” Както отбелязва брокерът на парцела, и двете здания се имат без задължения и тежести.

Телеграм каналът VChK-OGPU разгласява фотография на наследството, оставено от Евгений Пригожин.

В документа се споделя, че всички активи се трансферират на предписание на наследника на предприемача – Павел Пригожин.

На собствен ред той се задължава да устоя останалата част от фамилията – майката Любов Пригожина, сестрите Вероника и Полина и баба Виолета Кировна. Павел би трябвало да обезпечи на околните си почтено битие, както написа в наследството му.

Пригожин-младши се съгласи с изискванията и влезе в наследството. В документа се показва още, че майката на починалия ще получи 10% от наследството.

Официалната брачна половинка на Евгений Пригожин няма право на нищо по наследството.

Според източника, преди гибелта на предприемача, той е трансферирал три предприятия на законната си брачна половинка: Музея на шоколада в Санкт Петербург, Eliseev Merchants Store LLC и компанията Agat.

Двойката не е прекратила публично връзката си, само че както споделя източникът, не живеят дружно от няколко години.

Любов Пригожина не беше забелязана на погребението Пригожин.

Стана известно, че вдовицата е върнала моминското си име – Кряжева.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР