Разпродажбата по случай 12-годишнината на AliExpress наближава и е време

...
Разпродажбата по случай 12-годишнината на AliExpress наближава и е време
Коментари Харесай

Стартира разпродажбата на смартфона Blackview 328 – в AliExpress отстъпката е 50%

Разпродажбата по случай 12-годишнината на AliExpress наближава и е време за шопинг. Глобалният софтуерен бранд Blackview оповестява, че множеството известни артикули на компанията се оферират с големи отстъпки, които, като събитието започва на 28-ми март тази година. По-долу са изброени най-хубавите оферти, които просто не би трябвало да се пропущат.


Издръжливи смарт телефони с инфрачервена камера за нощни снимки
:$219.99 $109.99 50% отстъпка

Издръжливите смарт телефони на Blackview задават определящи към сегашен ден трендове, които усъвършенстват конкурентността. Нощното виждане е една от тях. С опцията за правене на ясни фотоси и видеа в цялостна мрачевина, инфрачервената камера става все по-популярна и се употребява за реализиране на по-голяма сигурност навън, за домашна сигурност и отбрана на поверителността. Така да вземем за пример, с нейна помощ можете да намерите изгубилите се туристи, да се придвижите назад до къмпинга през нощта, да избегнете рискови животни, да ревизирате дали има апаш покрай дома ви и да откриете скритата камера в хотелска стая. При сегашната ликвидация на AliExpress се оферират два издръжливи смарт телефона на Blackview с нощно виждане, като офертите са извънредно привлекателни.



Първият е неотдавна показаният, който към този момент излезе на пазара и предлага 8MP IR камера за нощно виждане. Въпреки че множеството модели от този вид са много скъпи, S60 Pro е съвършен за потребителите, които са с по-ограничен бюджет, само че се интересуват от функционалността за нощно виждане. В комбиниране с и 13MP съществена камера, поддържащи подводен режим, можете напълно елементарно да вършиме фотоси през деня и нощем, под вода и на сушата. Освен камерите, различен значим миг, който не трябва да се подценява, е впечатляващата цялостна продуктивност, с помощта на 8-ядрения чип MediaTek Helio A25. Налични са  4 GB оперативна памет, 32 GB флаш диск и до 1TB разширяема памет. Устройството работи с фирмената среда Doke OS 2.1, основана на Android 11. Използва се акумулаторна батерия с потенциал 5580 mAh, която обезпечава дълга самостоятелна работа. Смартфонът е извънредно резистентен на неподходящите външни условия.



: $299.99 $221.99 – отстъпката е 25%

Blackview BV8800 е другият устойчив мобилен телефон с камера за нощно виждане. В съпоставяне с OSCAL S60 Pro, той има доста по-добри спецификации. Казано в резюме, BV8800 разполага със система от камери, в това число 50MP Samsung® ISOCELL JN1, 20MP Sony® IMX376 с инфрачервено нощно виждане, 8MP широкоъгълна 117° камера  и 16MP Samsung® ISOCELL 3P9 предна камера.



Това е първият устойчив смарт телефон на Blackview, който има екран с кадрова периодичност 90Hz и настоящата фирмена среда Doke OS 3.0. Що се отнася до отзивчивостта, интуитивността, успеваемостта и лекотата на потребление, то това не може да се види при другите издръжливи мобилни телефони.



Смартфонът се базира на първокласната система върху чипа MediaTek Helio G96 и има 8GB LPDDR4X оперативна памет и UFS 2.1 128GB флаш диск. Чипът показва резултат от 301167 точки в AnTuTu. Телефонът е оборудван с акумулаторна батерия с потенциал 8380 mAh и 33 W бързо зареждане, осигуряваща доста дълга самостоятелна работа.
Издръжливи смарт телефони с термовизори
$423.79 $228.85 – 46% отстъпка



За разлика от нощното виждане, термовизорът е доста по-полезен, когато се постанова да се проникне в гъст пушек, мъгла, прахуляк и други сходни, с цел да може с огромна акуратност да се мери температурата и да бъдат открити обектите. Най-достъпният смарт телефон с термозвизор е Blackview BV6600 Pro на,  който е едно от доста положителните оферти в този лист и не е нужно да давате цяло положение за забавни прекарвания с термични изображения.



Той се оправя елементарно с този вид задания, без значение дали се постанова разкриване на водопроводни и проблеми от рода на теч на топла вода, инспекция на електрически неизправности, търсене на дребни домашни любимци и правене на занимателни термични автопортрети. Друга присъща специфичност е, че този термичен работен телефон разполага с с потенциал 8580 mAh, която обезпечава самостоятелна работа в продължение на няколко дни. За да остане наличен, при BV6600 Pro са направени някои взаимни отстъпки по отношение на други функционалности, в това число чипа MediaTek Helio P35, поставените 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Но неговата продуктивност е изцяло задоволителна за ежедневна работа.
Стилни всеобщи смартфони
: $249.99 $137.49 – 45% отстъпка



Ако издръжливите смарт телефони не ви харесват, обърнете внимание на известната A-серия с два флагмана със страхотни отстъпки — Blackview A95 и Blackview A100. A95 впечатли потребителите като най-красивият смарт телефон от серия A. Независимо от направата, цветовите схеми или приликата с външния тип на iPhone, A95 демонстрира, че естетиката на дизайна доближава нов връх. Освен това, той предлага оптичен датчик на главната камера с най-голяма резолюция – за телефоните от серия A, който ви дава опция да вършиме зашеметяващи фотоси през деня и нощем.



Хардуерът MediaTek Helio P70, 8 GB LPDDR4X RAM + UFS 2.1 128GB ROM, слот за външни MicroSD карти до 1 TB, 6,528-инчов HD+ екран,фирмената среда Doke OS 2.1, основана на Android 11, 4380mAh батерия и 18W бързо зареждане.

: $249.99 $144.99 – 42% отстъпка



Blackview A100 е същинско произведение на изкуството с доста грациозен дизайн и висока продуктивност на камерата. Големите фотографски благоприятни условия завоюваха сърцата на множеството почитатели с помощта на оптичния датчик 12MP Sony® IMX362, в който се употребява технология за сливане на два прилежащи пиксела плюс система за автоматизирано фокусиране и затворен VCM силует, с помощта на който автоматизираното фокусиране става единствено за 0,03 секунди. Това е извънредно потребно за снимане на значими моменти с доста високо качество. Той е разгласен за смарт телефон с най-бърза система за автоматизирано фокусиране и снимане с цена под $300.



Смартфонът предлага  и 8 MP ултраширокоъгълна камера за снимане на групови фотоси. Той се базира на 8-ядрената система върху чипа MediaTek Helio P70 и има 6 GB оперативна памет вид LPDDR4X  и 128 GB флаш диск вид UFS 2.1. Устройството работи под ръководството на операционната система Doke OS 2.0 основана на Android 11 и е оборудвано с 6,67-инчов FHD+ екран, 4680mAh батерия и NFC модул за безконтактно разплащане. Производителността на това мобилно устройство няма да ви разочарова.
Таблети за работа и забавления
: $249.99 $189.99 – 24% отстъпка



В портфолиото с таблети, предлагани в границите на този величествен шопинг карнавал напролет на 2022 година, е Blackview Tab 11, първият в историята флагмански таблет на Blackview от висок клас, който може да размени преносимия компютър и смарт телефона в работата, ученето и отдиха. С, Widevine L1 документ и двойни BOX високоговорители, Tab 11 доставя едно несравнимо аудио и образно наслаждение. Батерията е с потенциал 6580 mAh, а чипът Unisoc T618 е от междинен клас. 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск с помощта на които устройството без изпитание се оправя с условията за продължителна онлайн работа и леки игри.



Най-новата фирмена среда Doke OS_P 2.0, основана на Android 11, и поддръжката на външна клавиатура, издигат успеваемостта и продуктивността на ново равнище. Той има двойни
слотове за SIM карти, в които можете да поставите две 4G SIM карти, с цел да организирате диалози и по едно и също време с това да употребявате мобилни данни, или да поставите MicroSD карта, която може да се бъде с потенциал до 1TB, в която можете да запишете в действителност големи файлове.
Допълнителна информация
Още доста и най-различни отстъпки ще бъдат налични в магазините на Blackview AliExpress по време на тази огромна ликвидация. стартира на 28 март и ще продължи до 1 април тази година. Още в този момент можете да добавите всички харесани от вас мобилни устройства във виртуалната количка.
Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР