Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов даде интервю пред клубния

...
Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов даде интервю пред клубния
Коментари Харесай

Симеон Николов: Радвам се, че показахме характер срещу Хебър, научих много от националния отбор

Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов даде изявление пред клубния уебсайт на " сините " след триумфа в шампионата за Суперкупата на България за мъже в неделя вечер.

в доста оспорвана борба в зала " Младост " в Бургас.

След дуела Николов призна, че ключът към триумфа е бил мощният начален удар и също така добави, че е научил доста от своите дебютни мачове с екипа на националния тим по време на олимпийската подготовка в Китай.

" Един доста прочувствен мач, който спечелихме. Радваме се, че тимът сподели темперамент. Знаехме, че с цел да ги бием, ни би трябвало доста мощен начален удар. На Венислав Антов и Владимир Гърков им влезе сервиса и това ни оказа помощ. Ще си починем малко, и след това отново започваме да упражняваме. Тази година имаме и мачове в Европа ", показа младият 16-годишен волейболист.

" От националния тим научих доста. Това, че бях в Китай ми оказа помощ доста. Благодарен съм на Пламен Константинов, че ме избра ", добави той.

Разпредителят на Левски акцентира и усилената работа на остарели треньора на " сините " Николай Желязков.

" Николай Желязков е доста упорит треньор. Той желае да победим толкоз доста, колкото и ние. Николай Желязков прави доста добра работа с нас. Ден и нощ той работи за нас ", приключи Симеон Николов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР