Разпределителят на Пирин Стилиян Асенов разкри кой елемент неговият отбор

...
Разпределителят на Пирин Стилиян Асенов разкри кой елемент неговият отбор
Коментари Харесай

Стилиян Асенов: Смилен Мляков направи изключително силен мач за Левски, но го спряхме

Разпределителят на Пирин Стилиян Асенов разкри кой детайл неговият тим е превъзхождал Левски в мача сред двата тима от петия кръг в Суперлигата. Тимът от Разлог се наложи с 3:1, а ето какво сподели волейболистът пред BGvolleyball.com:
 err2

 Левски - Пирин (Разлог) @@@
„ Това беше и прочувствен мач за мен, защото съм някогашен играч на Левски. В срещата се възползвахме ловко от грешките на съперника. Все отново, допуснехме ли неточност, ние играхме като извънреден колектив. Такива сме. Имам чувството, че сполучливо реализираме задачата си – да се постановяваме на игрището. Отборът се развива добре и надграждаме “.

 Левски - Пирин (Разлог) @@@

" Може би стояхме по-добре на блок във значимите моменти. Смилен Мляков направи извънредно мощен мач за Левски, само че го спряхме. Когато изпълняваме прекрасен сервис и блокът ни работи, това е ключът към нашите победи. Всичко се получава с тренировки и централизация ", сподели още разпределителят.
 Левски - Пирин (Разлог) @@@
" Чувствам се чудесно в Пирин. Дойде момче от Венецуела, с което, може би, играта ни ще бъде още по-добра. Отборът е относително млад и нов. С течение на времето нещата ще се получават все по-добре и по-добре ", приключи Асенов.
 Левски - Пирин (Разлог) @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР