Разпределителят Георги Братоев призна, че има голяма част от вината,

...
Разпределителят Георги Братоев призна, че има голяма част от вината,
Коментари Харесай

Георги Братоев счита, че всеки отбор може да бъде победен в един мач

Разпределителят Георги Братоев призна, че има " огромна част от виновността ", за загубата от Италия с 1-3 гейма. Той изясни в елементи какво тъкмо се работи за смяната на играта на България. Ето какво показа водещият уредник на играта на " лъвовете ", който няма да пътува за Бразилия през тази седмица:
 България загуби от Италия с 1-3 гейма (14:25, 20:25, 25:23, 21:25)
Италия ни отпусна единствено гейм, нов неуспех за " лъвовете " в Лигата на нациите

Загуба за отбора ни във Варна

" Голяма част от виновността за представянето ни през днешния ден е моя. Не можах да се оправя с разпределянето на играта. Надиграха ни тотално. Имаме три блока, те - 11. За следващ мач нещата при нас не се получават, уповавам се с времето това да се промени. Италия играе изчистен волейбол. Сервират добре, пазят се, проведени са на обсада. Какво от това, че звездите им ги няма? Хората против нас от довечера скачат малко по-ниско, само че не са по-лоши играчи.

Няма да пътувам да Бразилия, тъй като травмата ми от предходната година не разрешава такива 20-30, че и 55-часови пътувания. Не мога да се възстановя и аклиматизирам задоволително бързо при огромна часова разлика и по тази причина ще остана тук.

Истината е, че в един мач всеки тим може да бъде надвит - както Сърбия с третия състав победи Бразилия с първия състав. В един мач всичко може да се случи, само че с такова мислене всичко отива на хазарт - дали нещата ще станат, или няма да станат. Всъщност просто би трябвало да бъдем готови и уверени в това, което вършим. А оттова нататък - дали ще е Бразилия, или ще са марсианци, един тим постоянно може да бъде надвит. Просто би трябвало да се подготвим.

В момента следваме някакъв път. Пробваме нови неща в играта ни - не е елементарно, когато човек е придобил привички в течение на доста години, да ги смени за ден, два или три. Но считам, че след края на Лигата на нациите ще имаме задоволително време да упражняваме, тъй като в този момент ние не упражняваме. Ние пътуваме, ден-два почиваме, почваме мачове и още веднъж на път. Сега отиваме в Бразилия, след това назад към Пловдив. Шанс за подготовка няма. Между Лигата на нациите и олимпийската подготовка има към месец и половина и считам, че това е задоволително време, с цел да бъдем както физически добре, по този начин и механически да изглеждаме по метода, по който се изисква.

Силвано Пранди изисква доста детайлни неща и не знам дали необятната аудитория би ги схванала. Сега не покриваме с крилото в зона 2, стоим на шестия метър в отбрана... Използваме малко по-различен вид комбинации. Аз самият съм привикнал много с остра топка, до момента в който в този момент се стремим да ги понижим, тъй като вижданията за играта на Силвано Пранди са такива. Нещата са в елементи и е наша работа да се нагласим към това, което треньорът изисква от нас. Щом той знае, че това е верният път и го е тествал, значи това е пътят. Ние имаме вяра в него, само че просто ни би трябвало време, с цел да се види този колорит в играта ", приключи Георги Братоев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР