Разпоредил съм на Станислав (депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов -

...
Разпоредил съм на Станислав (депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов -
Коментари Харесай

Борисов: Разпоредих на депутата Станислав Иванов за изтегли закона за автомобилната камара

Разпоредил съм на Станислав (депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов - б.р.) да изтегли закона за основаването на Българска автомобилна камара. Договорил съм се с сътрудниците и в спокойна конюнктура някои от верните неща да забележим дали със закон или със в този момент настоящите закони, наредби, да се поправят.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след среща с превозвачите в Министерски съвет, съобщи БГНЕС.

Срещата с министър-председателя се състоя часове преди готвения огромен митинг на превозвачи в столицата през днешния ден. Очакваше се камиони да се наредят по " Цариградско шосе " и други основни места в София.

След диалога превозвачите оповестиха, че анулират митинга.

„ За мое страдание отново нещата пристигнаха до този кабинет, макар напъните ми да се вземат решение по министерствата “, добави Борисов. " Сивият бранш да се извади от обстановката. Предстои пакет номер 2, извънредно значим за целия отрасъл и там ни би трябвало единството на сектора. Секторът би трябвало да бъде укротен и порядъчен ", допълни той.

Критиките против законопроекта са, че прокарва лобистки ползи в интерес на един от огромните играчи в този бранш и чрез камарата той ще управлява своите съперници.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР