Разпоредбите за условен имунитет от наказателно преследване за престъпления, свързани

...
Разпоредбите за условен имунитет от наказателно преследване за престъпления, свързани
Коментари Харесай

Разпоредбите за имунитет в Закона за наследството не са в съответствие с правата на човека, съдия постановява

Разпоредбите за конвенционален имунитет от наказателно гонене за закононарушения, свързани с проблеми, в Закона за наследството на държавното управление на Обединеното кралство не са съвместими със законодателството за правата на индивида, постанови Върховният съд на Белфаст.

При изговаряне на решение във Върховния съд на Белфаст господин арбитър Ейдриън Колтън сподели, че няма доказателства, че наредбата за имунитет би съдействала по някакъв метод за помиряването в Северна Ирландия.

Въпреки това, съдията сподели също нов орган, основан да проверява убийствата на Troubles, може да прави следствия, съобразени с правата на индивида.

Законът за наследството получи кралско утвърждение през септември макар необятната съпротива от политически партии, организации на жертвите в Северна Ирландия и ирландското държавно управление.

Аспекти на законите включват лимитирана форма на имунитет от правосъдно гонене за закононарушения, свързани с Проблеми, за тези, които си сътрудничат с новата Независима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР