Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е

...
Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е
Коментари Харесай

Качествен шопинг по време на почивката предлага Роял Бийч Мол

Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е проведен, тъй че да отговори на потребностите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на положителното превозване.

Търговският комплекс притегля клиенти от цялото Черноморие с над 300 известни марки, измежду които GEOX, Altinbas, Original Marines, U.S. Polo Assn., DJOFRA, Marani, Za-Za Underwear, LIU.JO, Multi Brand VIP Store с марките Versace Jeans, Love Moschino, KENZO и Fracomina. В Роял Бийч Мол ще откриете магазини на Moda Italia by Calientе, Conté, Lucy Fashion и Bos Fashion, Paula Venti и Samsonite & Petek 1855. С настоящи сбирки спортни дрехи можете да се сдобиете в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neill и Flair. Пълна гама от козметични артикули и парфюми ще намерите в Rosa Impex, Refan, Bioluxe и Paradox.

Роял Бийч Мол е част от първокласния петзвезден хотел Barcelò Royal Beach, благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп. Той включва магазини, тематични заведения за хранене, аптека, детски развлекателен комплекс и спа център. Търговският комплекс ще работи през летните месеци от 10:00 до 23.00 часа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР