Разполагате с продукт или услуга, който клиентите искат да притежават

...
Разполагате с продукт или услуга, който клиентите искат да притежават
Коментари Харесай

Как Virgin Airlines се превърна в една от най-обичаните марки

Разполагате с артикул или услуга, който клиентите желаят да имат или пък употребяват. Но дали хората приказват и се вълнуват от делата на компанията ви? Имате ли „ непринудени рекламни лица “ измежду потребителите? Това е значимо, тъй като страстта и привързаността към марката са моторът на продажбите.

Virgin Airlines на Ричард Брансън е образец за компания, която се възползва от всички типове маркетинг, в това число „ вирусния “. Тя навлезе на пазара във времена, когато огромните авиолинии полагаха старания просто да останат в бизнеса. Това докара до лимитирано предложение на еднотипно пътешестване за пасажерите. Без занимания и разнородни, атрактивни екстри в самолета. Тогава Virgin се показа като друг транспортьор, появил се на пазара, с цел да направи още веднъж полетите занимателни. Кой не би се отзовал на оферта за развлечение?

В продължение на години Virgin оферираше и популяризираше начинания, с които да се показва като друга и да притегли вниманието на клиентите. Това я направи забележима измежду всички останали. Тя построи известност. Изгради облик на великодушна компания. На деветия си рожден ден раздаде 1000 самолетни билета на цена от 9 $ посредством акция в Twitter. Тази самодейност фактически струваше пари, само че резултатът от нея бе голям. Все още се напомня от задграничните източници. Историята й се популяризира посредством спомените на хората, споделени в интернет. Това е огромният рекламен резултат на подаръка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР