Разплащането с банкови карти отдавна е естествена част от ежедневието

...
Разплащането с банкови карти отдавна е естествена част от ежедневието
Коментари Харесай

Fibank с есенна промоция за кредитни и дебитни карти Mastercard

Разплащането с банкови карти от дълго време е естествена част от всекидневието на актуалния човек. Знаете ли, че в Швеция съществено е застъпена концепцията страната да се сбогува с парите в брой до 2023 година? Скандинавската страна е известна с желанията си към цифровите разплащания и съгласно експерти е доста евентуално банкнотите изцяло да изчезнат в околните години.

В България този развой ще отнеме повече време, само че и тук заплащането с карта става все по-застъпено и тази наклонност се чака да продължи. Именно по тази причина е разумно, когато си издаваме карта, да желаеме най-хубавите условия.

За своите клиенти Fibank пуска есенна промоция за кредитни и дебитни карти Mastercard. Периодът на акцията е от 9 септември до 31 октомври 2019 година в това число, а изискванията са повече от преференциални.

Кредитните карти Mastercard са без такса за поддръжка за 1 година и без рента за първите 4 отчетни интервала. Ако в посоченото време си издадете дебитна карта Debit Mastercard Standard, тя ще бъде и без месечна такса за обслужване за една година.

Конкурентно преимущество на този вид карта, е че ползвате лични средства и теглите гратис от всички банкомати в страната, без значение на коя банка.

В промоцията могат да вземат участие клиенти на Първа капиталова банка, физически лица, които са подали искане за издаване на кредитна или дебитна карта Mastercard от банката и са били утвърдени.

Промоционалните условия важат за съществена (първа) кредитна карта. Ако има издадени спомагателни карти към сметката, към която е първата, се употребяват от промоционалното изискване: 0 % годишна рента за първите 4 отчетни интервала, по-късно общоприетата рента за продукта. Нека споменем и множеството спомагателни преимущества на кредитните карти Mastercard от Fibank:
• кеш-бек при всяка покупка;
• безвъзмездна застраховка при пътешестване в чужбина;
• застраховка „ Злополука “ от FiHealth Застраховане, за сметка на банката през първата година;

• гратисен интервал от 45 дни;
• отстъпка при резервации в https://www.booking.com

Дали ще се възползвате от предлагането за дебитна или кредитна карта – зависи от вашите персонални потребности и желания. Каквато и да изберете, сигурно ще ви бъде от изгода в всекидневието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР